mellan två kuddar

Det är söndagsmorgon och jag ligger i sängen. Klockan har precis slagit 09:00 då börjar helvetet.

Vår kära granne, som jag enbart mött i trappen enstaka gånger, bestämmer sig för att renovera sin lägenhet och börja med att borra ofantligt många hål i väggen som också råkar vara vägen mot vår (läs min sambos) lägenhet. Det är inte så att det bara är ett eller två hål som ska göras. Han försöker på ett eller annat sätt att invadera vårt badrum och ta den nya tvålen vi hittade på OJ supermarket vid GA torg.

Men jag är beredd på fight. Med två kuddar lindade runt huvudet för att täcka öronen har jag byggt upp en skyttegrav i dörröppningen till badrummet. Diverse tillhyggen, som är omsorgsfullt valda, finns vid min sida.

Ljudet kommer närmare, vilken sekund som helst bryter han kaklet och ett titthål kommer uppenbara sig.

Jag kommer invänta tills han i falsk säkerhet sticker ut huvudet för att "kolla läget", och då BAAANG!!

Den nya stekpannan vi fick av pappsen will be handy.


nu är det T -30 minuter (ca).

På allmän begäran

Okej, jag erkänner. Jag måste använda samma slagdänga som alla andra bloggare använder. "Jag vet att jag inte bloggat på länge men jag har inte haft tid". Eller nja, tid har jag haft nu när jag både varit gräsänkling (en vecka) och är mångsysslare sedan två veckor tillbaka. Så tid är det enda som jag verkligen inte kan skylla på. Däremot har min inspiration att skapa mästerverk falnat. Jag har ju i och för sig inte skapat mästerverk någon gång men det har varit viljan att göra det som drivit mig att skriva i stort sett varje dag.

Men nu är inspirationen borta med vinden, så som en dålig uppföljare kommer här nu ett inlägg om absolut ingenting men ändå allting.

Sitter just nu och lyssnar på Barry Louis Polisar med låten All I want is you efter en "hård" kväll på Malmö Arena. Japp, jag jobbar extra på norra Europas modernaste arena. Eller som Percy själv sa innan match "världens bästa arena". Jag kan hålla med även om detta kommer göra att min brevlåda fylls med ruttna ägg, halv ätna grisöron, avhuggna sillhuvuden och annat äckligt som hockey folk får för sig att använda som någon sorts utpressning. Men Malmö Arena är inte bara en arena för ishockeylaget Malmö Redhawks utan det är en multianläggning där man kan kolla på allt från musikaler till metal konserter via handbolls EM och Disney on Ice. Här ryms allt. Och ikväll vann malmö sin första match på arenan med 2-1, och alla målen gjordes i de första tio minuterna av matchen.

Jag har aldrig gillat hockey och gör det fortfarande inte efter denna sega match. Om man säger att det inte händer saker i fotboll så är det ingenting jämfört med en hockey match. Icing, ruff, icing, offside, icing. Och när en sådan signal lyder så stannar hela spelet. Klockan stannar, spänningen försvinner.

Nä tacka vet jag fotbollen.

Imorgon är det inomhuscup i Svalöv för ett lyckligt gäng Råå IF tjejer. Hoppas verkligen de laddar ordentligt.

jupp, allt för idag. Allt lugnt Maowlin? ;)

RSS 2.0