The perfect crime...

Tänk dig så här. Du är en förbrytare, en person med kriminaliteten skriven i pannan. Du har inget förflutet eftersom du sålde det till en ensam star-trek älskande tjockis på Närlunda för att ha råd att köpa en flyktbil lagligt.

Med detta i bagaget så fortsätter du tänka dig att du har precis gjort en stor stöt med din kollega, som också råkar vara din älskare, och ni har nu flytt från polisen. Ni kör och kör i er röda mazda 96:a och hittar tillslut en infart som ser riktigt öde och död ut. Ni kör in i tron om att ni kommit undan polisen. Medans ni sitter stilla i bilen och din kumpan nöjt räknar bytet så kommer du att tänka på att du faktiskt får hela bytet om du gör dig av med din kollega. När du tänker detta råkar du stöta ur dig ett skratt som drar tankarna till Dr Evil och Mini-Me. Din älskare tittar undrande på dig och du slutar men fortsätter tänka tankarna hur mycket pengar du egentligen hade fått om du bara gjort att själv.

Egentligen hade du kunnat göra allt själv eftersom allt din kollega gjorde var att sitta i bilen och låtsas sova och sedan utstötta ett uggleliknande stön när du skulle komma ut. Men eftersom du var inomhus och din kollega "sovande" i bilen hörde du aldrig den varnande ugglan och gjorde således hela kuppen av egen maskin.

När du kommit underfund med detta inser du att ni har ett koloniområde alldeles bakom bilen och du vänder om och börjar sakta rulla mot infarten till denna ministugby. Du svänger tvärt in på uppfarten som är mörklagd och...

... helt plötsligt ser du ett blinkande vitt ljus.

Du backar tvärt bakåt och innan ljuset hunnit fram till motorhuven har du rivstartat med alla mazdans krafter och kör ut på vägen och mot McDonalds.



Nu när du läst detta tänker du dig att du är mig som efter ett tufft terränglopp har börjat komma på plan mark i min joggingrunda och svänger ner från koloniområdet och råkar se en bil komma snabbt svängande upp samma uppfart. I panik för att bilen ska se dig trycker du på fel knapp på lampan och den börjar blixtra som ett stroboskop på Ibiza. Bilen rivbackar (det gjorde den faktiskt) och sedan rivstartar därifrån.

Du joggar sakta vidare, undrande och fantiserande vad denna bilen hade för mening i tillvaron.

tjaa.. så kan det gå...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0