Flight of the Conchords

Då var det dags. Den stora massan ska få se denna underbara nya zeeländsk/amerikanska serien om två stackars musiker som försöker slå i New York. Hela idén är egentligen inte så skämtsam. Jag har i min vilda fantasi tänk på personer som faktiskt försöker göra just på detta sättet, att bege sig till en av de största städerna på denna jord för att slå igenom med sin musik. Det är få förunnat att lyckas med denna bedrift men de som gör det får en röd matta som leder dem in till finrummet av musikens värld. Bör tilläggas att de automatiskt inte kommer in i VIP logen där de riktiga musikerna hamnar. Nu när jag tänker efter borde dörrvakten till denna värld vara lite hårdare, med tanke på de musikaliska missfoster som råkat passera antagligen under falskt leg.
 
Men att försöka slå i New York är något som Bret och Jemaine och deras managare Dave blir varse om. Dock är Dave som alltid hoppfull och med eviga bandmöten skapar han ett förtroende för sig själv... ELLER???

Det är ett enormt framsteg att Flight of the conchords ska visas på SVT och program inköparen kan skatta sig lycklig då denna serie kan vara det bästa som gjorts under tiden Family guy har uppehåll. Det är lite speciell humor ungefär som The office men ändå inte. Det är grymt skoj, och du slipper burkskrattet som annars gör att tvserier förstörs.

Ikväll är det dock "bara" en liveshow med Bret och Jemaine i väntan på den stora premiären som är utlovad den 20 juni. Jag ser fram emot en underhållande halvtimme och det bör DU också göra.

länk till SVT's sida om Flight of the Conchords


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0