Kålpudding

Denna glömda rätt smälter på tungan som en snöflinga man äntligen lyckats fånga. En rätt som in sin enkelhet skapar ett gastronomiskt fyrverkeri i munnen. Den enkla sammankomsten av köttfärs, lök, kål samt lite kryddor är grunden i denna exlusivt utsökta rätt. Till detta mästerverk serveras med fördel kokt potatis och en enkel sås gjord av skyn från den stekta köttfärsen.

Smaskigt värre.

Annars är denna dagen tillägnad regnet som äntligen har kommit tillbaka efter en lång tids uppehåll. Ironi tänker du direkt när jag på ett överentusiastiskt sätt beskriver en längtan efter det fenomen som förstör semestrar och midsommaraftnar. Men utan regn hade inte vi funnits till. Eller rättare sagt, utan vatten hade inte vi funnits till. Eller ännu mer korrektare sagt så hade vi inte sett ut som vi gör idag om det inte vore för vattnet. Vi hade kanske varit gjorda av stenar och vår nu så blomstrande planet hade varit torrare än på mars.
  Så regnet är välbehövt och efterlängtat.

Men det regnade häromdagen!  joo, förvisso men dock inte i denna grad som idag. Det som kom förra veckan kan liknas med en liten vattenspridare medans idag då är en resultatet av en brusten fördämning.

Det ska bli otroligt skoj att vara på träningen idag och få dra på sig värmebyxorna och tjockjackan för lite kyligt är det som vanligt alltid när det regnar. Det viktiga ikväll är att få alla att kämpa trots kyla och regn. Det är en mentalt viktig träning idag.

Så låt regnet falla utan sura miner för efter regn kommer solsken!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0