När allt går emot

Det finns tider då man känner att man ensam håller ett tolvvåningars tegelhus ovanför sitt huvud. Det känns tungt med andra ord. Tider då inget går ens väg, när inte ens skon kan låta bli att knyta upp sig själv så man nästan snubblar i nytorgsbacken på väg ner till Gustav Adolf torg.

I helgen så var det min tur att tippa i tipsbolaget "ljusblå hjärtan". Det gick sådär, missade tio matcher av 13 möjliga. Man skulle kunna säga att jag inte ens var nära att få en t-shirt eller ens bli tillfrågad vilken storlek jag har. Men som man säger, tur i kärlek otur i spel. Jag får skatta mig lyckligt att jag trots allt har jäkligt tur i kärlek.

När det kändes som att det inte fanns mycket mer som kunde gå fel så fick jag precis reda på att Tumstock festivalen ska lägga ner. De får ingen budget av Helsingborgs stad och kan således inte hyra scen eller artister. Helt sjukt anser jag då gröningen var det ställe där man hängde för att inte supa ner sig och spy på terrastrapporna. Locka bort folk från alkoholen och inbjud dem till musikalisk frälsning genom att ha tumstock kvar.

Men nåja, nu är det inte mycket mer som kan gå fel.

Undra hur många gånger jag ska få äta upp det där...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0